Ιστορικό

Ξεκινήσαμε, με αγάπη την προσπάθεια μας το 1985 με 500 τ.μ. θερμοκήπια. Το 1989 επεκταθήκαμε σε επιπλέον 3500 τ.μ. σύγχρονων θερμοκηπίων και προχωρήσαμε και στην παραγωγή μικρών φυτών με σπορά και μοσχεύματα . Το 1992 άλλα 1500 τ.μ. καλλιεργειών προστίθεται στις εκτάσεις μας και προχωρούμε και στις εισαγωγές φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Από αυτή την χρονιά σταθμό, κατασκευάζουμε έργα πρασίνου, δημόσιου και ιδιωτικού χώρου. Δενροφυτεύουμε πλατείες, δρόμους, πραγματοποιούμε αναδασώσεις σε λατομεία.

Αναλαμβάνουμε, έπειτα από επίσκεψη στον χώρο σας, τη μελέτη και τον σχεδιασμό κήπων, βραχόκηπων, τενητών λιμνών. Εγκαθιστούμε αυτόματο πότισμα, γκαζόν, στρώνουμε διαδρόμους με κυβόλιθους και γαζόν Αναλαμβάνουμε διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, μπαλκονιών και βεράντας.

Σήμερα οι εγκαταστάσεις μας είναι 5500 τ.μ. θερμοκηπίων με ανθόφυτα, εποχιακά και θάμνους, 160.000 τ.μ. εξωτερικών καλλιεργειών, σε κονωφόρα μεγάλης ανάπτυξης, θάμνους, φοίνικες, δέντρα οπωροφόρα – διακοσμητικά, υδροχαρή και ανθοφόρα φυτά.

Μονάδες μας, θα βρείτε στο Αγιο Στέφανο, στις Αχαρνές και στο κάμπο Κοπαΐδας Βοιωτίας.

Η παρουσία μας κάθε χρόνο στις εκθέσεις ανθοκομικής σε όλη την Ελλάδα και η ενημέρωση μας, για τις σύγχρονες καλλιέργειες στο εξωτερικό, έχουν αποδόσει καρπούς. Έχουμε αποκομίσει δεκάδες βραβεία για την πρωτοπόρα παρουσία μας στον χώρο.

 

Εγκαταστάσεις

Σύγχρονες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις 5500 τ.μ. στον Αγιο Στέφανο Αττικής.
Εγκαταστάσεις υπαίθρειας καλλιέργειας 160.000 τ.μ. στον κάμπο Κοπαΐδας.